dilluns, 14 d’octubre del 2013

L’ARTISTA RUS TIM PARCHIKOV EXPOSA LA SEUA MOSTRA FOTOGRÀFICA “SUSPENS: TENSIÓ EN AMBRE”



El centre d’art contemporani de Salamanca acull l’exposició fotogràfica "Suspens: Tensió en ambre", de l’artista rus Tim Parchikov. Esta mostra es podrà visitar fins al 6 de gener.
Suspens és el resultat de l’exploració visual de Tim Parchikov com a fotògraf i cineasta i reunix 54 fotografies realitzades en ciutats russes i europees al llarg dels últims quatre anys. A més també inclou dos vídeos.

La seua habilitat per a contrarestar l’estàtic i el dinàmic en la fotografia es fonamenta en una magnífica comprensió de la cinematografia. El resultat és un exquisit joc de colors, matisos d’ombres i contrast, que s’esforcen per aproximar-se al prototip de la seua busca: el "film noir" dels quaranta i el "neo-noir" dels setanta.
En el treball de Tim Parchikov el suspens penetra en l’espai natural, l’espai urbà, poblant-ho amb els seus personatges.

Tim Parchikov

Tim Parchikov (Moscou, 1983), després de graduar-se de la Universitat de Moscou de la Cinematografia com a director de fotografia, va continuar els seus estudis de Direcció Cinematogràfica. Junt amb el treball en projectes de cine, també va desenvolupar un interés per la fotografia i va començar diversos projectes fotogràfics. Ha realitzat exposicions individuals en el Museu d’Art Modern de Moscou, en el Festival Internacional de Fotografia de Pingyao i en el Festival Internacional de Fotografia de Roma. També ha participat en nombroses exposicions col·lectives com la Biennal d’Art Contemporani de Moscou. En 2009, Tim Parchikov va ser triat com a participant de la 54 Biennal de Venècia.
Actualment Tim continua treballant en el cine i com a artista de vídeo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada