dilluns, 7 d’octubre del 2013

“BOSCOS DE LLUM” FOTOGRAFIES DE JUAN MANUEL BALLESTER EN L’IAACC PABLO SERRANO DE SARAGOSSA FINS AL 9 DE DESEMBRE



 Organitzada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, i Acció Cultural Espanyola i emmarcada en el Congrés Iberoamericà de Cultura, l’IAACC, Pablo Serrano obri l’exposició itinerant ‘Boscos de Llum, de Juan manuel Ballester.
L’exposició està composta per una trentena de fotografies de gran format realitzades en els huit últims anys per l’artista Juan Manuel Ballester, Premi Nacional de Fotografia.
En la mostra es perceben tres elements que són el seu ‘leit motiv’: el temps, la llum, i l’espai, que mostren la frontera entre dos llenguatges aparentment oposats però interrelacionats entre si com són l’abstracció i la figuració. Fotografies amb temes com a paisatges industrials, naturalesa, ciutats, arquitectura, espai i pintura; conjunt format a base de diverses sèries, entre les que es troben “Espais ocults”, “Grans espais paisatgístics”, “Naus industrials” i “Arquitectura de museus”.




José Manuel Ballester (Madrid, 1960), pintor i fotògraf, es va llicenciar en la Facultat de Belles Arts de Madrid en 1984; s’inicia en el camp de l’informalisme per a interessar-se posteriorment pel nu, els retrats i bodegons, així com el paisatge urbà. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada