divendres, 21 de febrer del 2014

Christiana Tagliavini, “1503”, Fotografia contemporània inspirada en el renaixement



Suís-Italià, nascut en 1971, educat a Itàlia i Suïssa, on viu i treballa com a fotògraf,
Christiana Tagliavini crea i produïx imatges que mesclen les belles arts i l’artesania.
A Tagliavini li agraden les històries amb finals oberts (que requerixen la complicitat de l’observador) sobre temes inexplorats o conceptes inusuals.

Christian Tagliavini va dedicar 13 mesos per a completar la seua sèrie titulada “1503”. La sèrie està inspirada en gran part pels mestres del Renaixement, especialment Agnolo Cosimo (conegut com " Il·ltre Bronzino ") que va nàixer en el mateix any que el títol.
Els personatges fotografiats per Tagliavini porten robes de cartó i paper realitzades artesanalment pel propi autor. Des del principi fins al final l’obra de Tagliavini és un treball d’amor. Ell admet que disfruta del procés tant com de la fotografia resultant .



Cristiano Tagliavini viu en Lugano, Suïssa, i treballa com a dissenyador gràfic i fotògraf.
La galeria CWC de Berlín va ser l’encarregada de mostrar la primera exposició de Cristiana Tagliavini en Berlín, tant la sèrie “1503” com la nova sèrie titulada “Carta”.
Christian Tagliavini va estudiar disseny gràfic i va treballar com a arquitecte i dissenyador gràfic abans de centrar-se en la fotografia l’any 2000. L’arquitectura, el disseny gràfic i el dibuix han influït en la seua obra fins a l’actualitat. La seua trajectòria biogràfica també va donar forma a la seua comprensió de l’art d’inventar i construir obres.
Les seues obres no sols poden veure’s com a imatges sinó com a peces complexes d’art que tenen les seues arrels en diversos materials. L’obra creadora de Tagliavini es reflectix sobretot en sèries que compten històries que són el resultat d’un concepte contemporani inusual.










Nov 22, 2013 — Feb 22, 2014
CAMERA WORK
Paris Fair Exhibitor

CWC GALLERY
Auguststrasse 11–13
10117 berlin
www.camerawork.de
Més informació:
http://www.parisphoto.com/agenda/christian-tagliavini#Oqq8tePUmtXKKsaI.99


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada